Spoštovani starši in učenci!

Obveščam vas, da se v naslednjem tednu začne statična prenova glavne zgradbe naše šole. Nekje do konca maja večjega motenja pouka ne bo. dela bodo potekala na južnem in deloma vzhodnem delu šole.

Spremembe, ki pa bodo že v tem času, so naslednje:

  • Delovanje knjižnice bo precej okrnjeno. Obstoječ prostor ne bo uporaben, zato bo tudi razpoložljivost knjižnice za učence okrnjena. Začasna knjižnica bo v kleti zraven delavnice (učilnica 20), možno bo vračanje že izposojenih knjig in zamenjava učbenikov iz učbeniškega sklada konec junija. Možno si bo izposoditi tudi knjige za domače branje. O urniku delovanja bodo učenci obveščeni.
  • Garderoba pri knjižnici za učence OPB iz prizidka, ki prihajajo na kosilo, bo preseljena v vetrolov šole. Če bo lepo vreme in dovolj toplo, pa bodo učenci lahko prihajali na kosilo tudi v copatih.
  • Učilnice in delavnica za pouk tehnike in računalništva bosta neuporabni. Zato bodo učitelji po potrebi prilagodili učne načrte in delo pri pouku.
  • Dela bodo potekala tudi v učilnici kemije in gospodinjstva, vendar bo večji del učilnice uporaben, zato bo pouk potekal nemoteno.
  • Vsa ženska stranišča bodo neuporabna, zaradi rušenja dimnika. Zato bodo dekleta uporabljala moški WC v 1. in 3. avli, dečki pa moški WC v 2. avli. Stranišča bodo ustrezno označena.
  • Ravnateljičina pisarna bo začasno v pisarni pomočnika ravnateljice, pomočnik bo v učilnici za DSP v 2.avli, učiteljica Martina Lešnjak Opaka pa bo začasno imela individualni pouk v kabinetu za slovenščino.

Hrupna dela bodo v glavnem potekala popoldan in med vikendi, bo vseeno čutiti, da se na šoli dela, zato vas prosimo za razumevanje in podporo. O vseh ostalih podrobnostih boste pravočasno obveščeni preko spletne strani.

Simona Kralj, ravnateljica

(Skupno 117 obiskov, današnjih obiskov 1)