Spoštovani učenci in starši!

Ker sem bila cel dan na sestankih, na tiskovni konferenci in pogovorih z novinarji, vas preko spletne strani obveščam šele zdaj.

V noči med torkom in sredo se je poškodoval spuščeni strop v 2.avli (knauf plošče). Včeraj so izvajalci del skupaj z izvedenci iskali vzroke in rešitve sanacije poškodbe. Že včeraj, predvsem pa danes, so na šoli pregledovali  ostale spuščene strope in jih preventivno dodatno ojačali.

Prepričana sem, da bodo gradbena dela zaključena do konca tedna, jutri pričakujemo tudi gradbeno dovoljenje in izjave izvedencev za gradbeništvo in statiko, ki bosta potrdila, da je šola obnovljena varno, kar je najpomembnejše.

Če pa bi zaradi poškodbe prišlo do zamika, bomo vseeno v ponedeljek začeli s poukom.

Učenci od 1.-3.razreda bodo imeli pouk v prizidku, ki je bil le energetsko prenovljen in v katerem so dela zaključena in učilnice urejene. 4.razredi odhajajo na tabor v Kočevje, na katerega so se prijavljali že v junij.

Za učence od 5.-9.razreda pa bomo organizirali dejavnosti in pouk v primeru slabega vremena v dvorani Stožice, kjer nam bodo pripravili inprovizirane učilnice.

Zato vsa obvestila o začetku pouka veljajo.

  •  UČENCI 2. – IN 5. – 9. RAZREDA OB 8. 20  pred šolo
  •  UČENCI 4. RAZREDA OB 8. 45 pred šolo (ob 9.00 odhod avtobusa na Faro)
  • Učenke in učenci 1. razreda  pa se boste zbrali skupaj s svojimi starši ob 10. uri na igrišču za prizidkom, kjer vas bomo povabili v razrede.

O vseh spremembah vas bomo sproti obveščali preko spletne strani ali po elektronski pošti.

Simona Kralj, ravnateljica

(Skupno 51 obiskov, današnjih obiskov 1)