Spoštovani starši!

 

Zaradi nepredvidenih zamud pri obnovi glavne stavbe (več si lahko preberete na spletni strani šole), vas obveščamo, da:

  1. Bo pouk za učence od 1. do 3. razreda potekal normalno v prizidku šole. 1. razredi imajo sprejem na igrišču za prizidkom ob 10.uri, potem pa jih bomo povabili v učilnice.
  2. Učenci 4. razreda odhajajo na tabor v Kočevje, kot je predvideno, se zberejo pred šolo on 8.45, ob 9.00 je odhod avtobusa izpred šole.
  3. Učenci od 5. do 9. razreda pa se bodo v ponedeljek, 3. 9. zbrali pred šolo ob 8.20. Če prostori v šoli še ne bodo prevzeti, bomo vse učence z avtobusi odpeljali v Center Stožice, kjer nam bodo pripravili prostore za izvajanje pouka, ki bo potekal do 12.00 ure. Potem se bodo učenci z avtobusi pripeljali nazaj pred šolo in peš ali s šolskim kombijem odšli domov. Center Stožice imamo na razpolago do srede, ko pa se bomo skoraj zagotovo že lahko »vselili« v šolo. O tem vas bomo sproti obveščali preko spletne strani.
  4. Prehrana: Kuhinja in nova jedilnica bosta predvidoma končani v oktobru, do takrat pa bomo otrokom zagotavljali le dopoldansko malico. V ponedeljek in torek jo bodo imeli vsi, potem pa le tisti, ki ste jih nanjo naročili. Prosimo vas, da starši  poskrbite za dodatno prehrano za tiste učence, ki bodo imeli pouk tudi 6., 7. in 8. šolsko uro. Za učence v podaljšanem bivanju pa bomo mi  okoli 12.- 13. ure poskrbeli z izdatnejšo šolsko malico, seveda za tiste, ki ste v juniju naročili kosilo. Za popoldansko malico pa prosimo, da starši poskrbite sami.

Zahvaljujemo se vam za posluh in  razumevanje nastale situacije.

 

Simona Kralj, ravnateljica

(Skupno 17 obiskov, današnjih obiskov 1)