PRIJAVA PREHRANE

S 1.1. 2021 smo uvedli elektronsko evidentiranje prehrane učencev (prijave na redna in občasna kosila ter odjave malice, kosila ali popoldanske malice) preko eAsistenta. Tako starši sami prijavljate prehrano za svoje otroke preko programa eAsistent. Za prijavo in odjavo na prehrano je dovolj osnovni paket eAsistent za starše, ki je brezplačen.

Učenci, ki so prijavljeni na posamezni obrok vsak dan že od začetka šolskega leta, so avtomatično prijavljeni in jih ni potrebno prijavljati vsak dan posebej. Naknadno se sporočajo samo morebitne odjave in ponovne prijave.

Učence, ki hodijo na malico, kosilo ali popoldansko malico občasno, to pomeni, da ima posamezni obrok enkrat ali dvakrat mesečno, ga morate starši prijaviti sami.

Učence, ki bodo jedli kosilo samo občasno (en dan), lahko prijavite na kosilo do 8. ure zjutraj en delovni dan prej.

NAVODILA ZA STARŠE_PRIJAVA-ODJAVA PREHRANE V EASISTENTU

ODJAVA PREHRANE

V primeru odsotnosti otroka v šoli, prosimo, da poskrbite za pravočasno ODJAVO. Obroki so pravočasno odjavljeni vsaj en delovni dan prej do 8.00. Enako velja za subvencionirano prehrano, v nasprotnem primeru jo je potrebno plačati.

Prav tako otroka ob vrnitvi v šolo ponovno PRIJAVITE.

Učenca, ki je odsoten od pouka zaradi udeležbe oz. sodelovanja pri dejavnostih, ki jih organizira šola, odjavi šola.

V primeru morebitnih težav s prijavo/odjavo v programu pokličite na 01 777 33 99 (eAsistent).

Le v primeru odjave šolske prehrane za daljše obdobje (do konca šolskega leta) to sporočite pisno na e-naslov spelav@jozmos.si. Odjave za krajše obdobje urejate starši v e-Asistentu.

Ljubljana, 18. 1. 2021                                                                           Pripravila:

Špela Vodnik

organizatorka prehrane

(Skupno 929 obiskov, današnjih obiskov 1)