ŠOLSKI PREVOZI

 

V šolskem letu 2019/2020 so brez posebne prijave vključeni v šolski prevoz vsi učenci iz Tomačevega in Jarš od 2. do 9. razreda.

Urnik jutranjih prevozov bo dosegljiv v vetrolovu šole in bo tudi viden na šolski spletni strani, najkasneje v četrtek, 29. 8. 2019. Zaradi varstva osebnih podatkov bodo navedene le inicialke učencev in razred/oddelek.

Zaradi izbirnih predmetov, ki se izvajajo preduro in četrtkovih razrednih ur, veljajo trije urniki jutranjih prevozov.

Učenci naj bodo pravočasno na postaji (pet minut pred prihodom kombija).

Vsi učenci, ki prihajajo v šolo z organiziranim šolskim prevozom morajo obiskovati varstvo vozačev. Varstvo vozačev bo za učence od 1. do 3. razreda organizirano v prizidku, za učence od 4. do 9. razreda pa v glavni stavbi.

Pri organizaciji jutranjih prevozov smo pazili na urnik učencev (izbirne predmete) in četrtkove pred-ure kot razredne ure v tretji triadi. Praviloma je za mlajše učence prevoz organiziran prej. Poskušali smo urediti tudi to, da gredo mlajši učenci od doma skupaj s starejšimi, da gre iz iste postaje hkrati čim več učencev, saj bi bil prevoz zaradi več postankov daljši (kar bi hkrati pomenilo zgodnejšo uro pričetka prevozov) in podobno.

Popoldanski prevozi so  organizirani takoj po pouku oziroma za tiste, ki so v OPB, po razredih in s spremstvom receptorja ali učitelja.

14.50: 4. in 5. razred                         15.20: 2. razred

15.05: 3. in 5. razred                              15.35: učenci izbirnih predmetov

 

Opozorite nas, če je vaš otrok morda razporejen na postajo, ki vam ne ustreza. Zaradi polne zasedenosti kombijev, prosim, da nam v primeru da prevozov ne boste potrebovali, to sporočite na spletni naslov pomočnika ravnateljice ali na šolski spletni naslov.

 

 

Vodstvo šole

(Skupno 344 obiskov, današnjih obiskov 1)