Ker nam pohvale zelo godijo, delim z vami včerajšnje pismo ene od naših mamic. Upam, da ste tudi ostali tako doživeli včerajšnji dan dejavnosti. Pohvala pa gre v največji meri naši svetovalni službi, ki je dejavnosti pripravila.

Pozdravljena Ravnateljica,

z veliko hvaležnostjo za današnji četrtek, ki je v naše domove prinesel izjemno sproščujoče energije. Nekaterim že dobro poznane, verjamem pa tudi, da mnogim manj znane. Iz srca hvala, da ste vključili v ta prostor, ta čas in to zavedanje naloge, ki so nas približale še bolj k Sebi in nas vsaj za delček trenutkov odpeljale od vsega, kar je okoli nas, ko se vsak na svoj način prilagaja s situacijo v katero smo bili vključeni prav vsi. S hvaležnostjo, da so lahko zaigrale tudi duše nas staršev, prav posebno melodijo Srca, ob dnevu, ki nam je bil dan prav danes.

Hvala vsem Vam, ki ste ustvarili za nas vse to, da smo lahko skupaj uživali, se sproščali, potovali, poslušali, okušali, se igrali in družili vsaj eno dopoldne tako zelo drugače, kot če bi ponovno sedli za zvezke in knjige.

Hvala Vam.

P.S.:In najlepse je bilo opazovati nastajanje mandale, ki je tako preprosto rasla in tvorila geometrijo, barve, vzorec. Brez merjenja, brez tuhtanja, brez predhodnega poizkusanja, prestavljanja. Prepustila sva se trenutku in vsak v svojem ritmu dodajala svoj mozaik, k najini prvi mandali 🙏.

(Skupno 123 obiskov, današnjih obiskov 1)