Spoštovani starši.

V letošnjem šolskem letu zagotovo ne bomo izvedli taborov za 2., 7. in 8. razred. Ker ste ženekaj obrokov plačali vam ponujamo dve možnosti:

1. Vplačana sredstva se prenesejo v naslednje šolsko leto.

2. Če ste zaradi koronavirusa imeli izpad dohodkov in ste v finančni stiski, se z vplačanimi obroki pokrijejo tekoči stroški.

Če se boste odločili za 2. možnost, to obvezno sporočite računovodkinji na e-mail tadeja.pipan@guest.arnes.si.

Tistim, ki pa se boste odločili za 1.možnost, bomo prenos sredstev v naslednje šolsko leto naredili sami.

Prijazen pozdrav.

Simona Kralj

Posredujem vam dodatno pojasnilo glede prenosa vplačanih sredstev za tabore.

Tabori so bili odpovedani zaradi izrednih razmer in do zadnjega smo upali, da jih bomo lahko izvedli. Žal pa so omejitveni ukrepi povzročili odpoved le teh,  in tudi, če se bomo 11. maja vrnili v šole, na taborih zaradi omejitev ne bomo mogli zagotoviti varnih pogojev za izvedbo.

Kar nekaj staršev me je v tem času klicalo, če lahko s tem denarjem poplačajo dolgove in tekoče stroške. Zato sem predlagala, da se s temi vplačanimi sredstvi lahko plačalo dolgovi za nazaj in ker bo imelo verjetno več staršev zaradi izgube zaposlitve težave s plačevanjem tudi v naslednjem šolskem letu, lahko s temi sredstvi poplačajo tudi stroške prehrane in dejavnosti v naslednjem šolskem letu.

Za naslednje šolsko leto smo se tudi prijavili  na tabore in sicer v bodočem 2. razredu v CŠOD Jurček v Kočevju, bodoči 8.razred v CŠOD Ajda, če pa bo interes bodočih devetošolcev (glede na vprašanja razrednikom, kaže da bo), bomo izvedli tudi 5 dnevni ali vikend tabor v enem od prostih terminov v CŠOD. Zato sem za drugo možnost predlagala prenos teh sredstev za tabore v naslednjem šolskem letu. Vse našteto pa bo odvisno od prijav otrok na tabore ter od usmeritev NJIZ in MIZŠ, ki jih bomo dobili najkasneje med poletnimi počitnicami.

Seveda pa obstaja tudi tretja možnost, da vam vplačani denar vrnemo, vendar, če bo takih zahtev veliko, vas bomo prosili za zamik vračila ali obročno vračanje z vašim soglasjem.

Zato vas prosim, da čimprej (najkasneje do 8. maja) računovodkinji (tadeja.pipan@guest.arnes.si ) sporočite, kaj bi želeli z vplačanimi sredstvi storiti. Če ste to že storili, vam ni treba pošiljati ponovno. Ko bomo zbrali vaše želje, vas bomo obvestili kako naprej.

Zahvaljujem se vam za razumevanje in vas lepo pozdravljam.

Simona Kralj

 

(Skupno 107 obiskov, današnjih obiskov 1)