36. Slovenski knjižni sejem, poslanica za mlade bralce in vabilo k obisku e-SKS

Slovenski knjižni sejem je najstarejši, največji in najpomembnejši dogodek v slovenski knjižni industriji. V zadnjih letih je z več kot stotimi razstavljavci in vsaj tristo spremljevalnimi dogodki ustvaril bogat prostor navdiha in čudovitih sejemskih doživetij, ki so se ga lahko naužili tudi mladi obiskovalci. Kljub temu, da je pandemija zaustavila naš planet, pa verjamemo, da znanja in radovednosti ne moremo zamejiti.
Zato smo tudi organizatorji Slovenskega knjižnega sejma pripravili spletno različico, ki vrvež iz Cankarjevega doma prinaša v naše domove in ga poimenovali e-SKS. Na naslovu www.knjiznisejem.si<http://www.knjiznisejem.si> se bomo lahko, od ponedeljka, 23. novembra do nedelje, 29. novembra srečali vsi ljubitelji branja in knjig, kjer bomo v zavihku e-SEJEM obiskovali spletne dogodke, pogovore, nastope, podelitve nagrad ali pa kupovali knjige, ki jih preprosto moramo prebrati.
Vabimo vas, dragi učitelji, da si s svojimi učenci ogledate video poslanico ambasadorja Cicifesta 2020. Z mladimi bralci deli dragocene misli o knjigah in branju, tako zelo pomembne za današnji čas, pisatelj, publicist, glasbeni kritik in fotograf Andrej Predin,   Naj ta prijazni nagovor spomni vse nas, da knjige so. In da so napisane tudi za otroke. Le čakajo, da jih prelistajo.
POVEZAVA na poslanico – kliknite TUKAJ<https://youtu.be/bBRwkV3FDMU>
Program e-SKS<http://www.knjiznisejem.si/index.php/sl/e-sejem/program>
Toplo vabljeni, da se nam pridružite!

(Skupno 71 obiskov, današnjih obiskov 1)