Spoštovani starši!

S torkom, 26. 1. 2021, se v šolske klopi vračajo učenci od 1. do 3. razreda. Zaradi ukrepov in priporočil vlade, bomo organizacijo pouka in razširjenega programa nekoliko prilagodili oziroma spremenili. Po navodilih morajo učenci čas v šoli preživeti v svojih matičnih oddelkih, brez mešanja oddelkov ali skupin. V razredu, znotraj »mehurčka« nošenje maske ni obvezno, izven razreda pa. Prosimo, da za maske poskrbite starši.

30. 11. 2020 smo na vaše elektronske naslove poslali povezavo na anketni vprašalnik in tako zbrali podatke v primeru tako imenovanega C modela, ki ga bomo izvajali sedaj. Prosili smo vas, da koristite JV, prevoz s kombijem in podaljšano bivanje po 15.45 le v nujnih primerih, saj šola nima dovolj strokovnega kadra, da bi pokrila potrebe, kot so v normalnih razmerah.

Vaše takratne potrebe smo vam poslali na elektronski naslov. Če so se le te spremenile, nam to sporočite do jutri (sobota) na elektronski naslov simonak@jozmos.si .

Jutranje varstvo od 6. 10 do 7. 10 bo  organizirano le za učence 1. razreda.

Od 7. 10 dalje pa bo jutranje varstvo poleg 1. razreda organizirano tudi za učence 2. in 3. razreda.  Vsi učenci od 7.10 dalje bodo v jutranjem varstvu razporejeni v svoje matične učilnice. Starše prosimo, da otroka pripeljete pred izhod matične učilnice na igrišču za prizidkom (ograja bo odklenjena), pri čemer se držite ure, ki je vpisana v tabeli (priponka).

Šolski kombi bo zjutraj vozil s svojih postajališč ob 7.45 in 8.00, popoldan  ob 15.00 ter 15.15. Urnik prevozov boste starši učencev, ki prihajajo v šolo s šolskim kombijem dobili po elektronski pošti. V kombiju bo največ 7 otrok, prosti sedeži bodo označeni, obvezno je nošenje mask. Za maske poskrbite starši sami.

Učence, ki niso v JV in niso vozači, pripeljete starši v šolo med 8.00 in 8.15. Učiteljici jih oddate pred izhodom matične učilnico na igrišču za prizidkom (ograja bo odklenjena). Glavnega vhoda in garderob ne bomo uporabljali. Prosimo vas, da skrbite za ustrezno varnostno razdaljo in se na igrišču po oddaji otroka ne zadržujete.

Urnik šolskih kosil je nekoliko prilagojen:

1. a – ima kosilo ob 12.00

1. b – ima kosilo ob 12.20

2. a – ima kosilo ob 12.40

2. b – ima kosilo ob 13.00

3. a – ima kosilo ob 13.20

3. b – ima kosilo ob 13.40

Dopoldansko in popoldansko malico bodo imeli učenci v matični učilnici.

Podaljšano bivanje bo organizirano v matičnih učilnicah. Ob uri, ki ste jo predlagali , boste svojega otroka prevzeli tam, kjer ste ga oddali, torej pred izhodom matične učilnice na igrišču za prizidkom. Prosimo, da se teh ur dosledno držite.

V šolo lahko pridejo le zdravi otroci. Tudi, če v družini kdo kaže znake okužbe, vas prosimo, da obdržite otroka doma, dokler se oboleli družinski član ne testira.

Veselim se otroškega živžava in držim pesti, da ostanemo zdravi.

Simona Kralj, ravnateljica

(Skupno 127 obiskov, današnjih obiskov 1)